GRILLRESTAURANT PAPYRUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillrestaurant Papyrus. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 22:27 Voor het eerst besteld maar vond het niet super. Kip was erg droog shaslik was meer uien en papika dan vlees. Spare ribs redelijk maar viel niet van het bot af. Maar smaken verschillen maar voor ons geen 2x
10 feb 2024 om 22:17 Shoarma rook heel vreemd en was echt niet te eten. Leek wel heel oud vlees. Spareribs was goed. Restaurant was shoarma vergeten, moest bijna ruzie maken om dat alsnog te krijgen. Vervolgens kon ik dit zo weggooien omdat t niet te eten was.
5 feb 2024 om 20:49 Zo slecht, niet normaal, hygiëne betekent ook weinig voor jullie
2 feb 2024 om 22:04 Spareribs kalfs besteld. Beter dan andere restaurants. Hoeveelheid vlees is voldoende enige min punt is dat het te zoet is! Niet geschikt voor keto en koolhydraten arm dieet ivm zoetheid!
29 jan 2024 om 10:07 Lekker eten en goede hoeveelheid.
9 jan 2024 om 21:04 Ben al heel lang klant maar wat er de laatste maanden aan de hand is met de bezorging is heel slecht heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen en dan bel je en wordt het ook nog slecht afgehandeld ik bestel hier nooit meer
29 dec 2023 om 20:38 Was weer heerlijk!!
12 dec 2023 om 19:23 Was goed
19 nov 2023 om 22:14 de eerste keer maar was oke
11 nov 2023 om 22:49 Ik heb gebeld met dit restaurant en ook met thuisbezorgd. Ik heb lamsshoarma besteld en het was geen lamsvlees! Vies! En dat zeg ik niet gauw over eten. Maar de beste beweerde dat ik de eerste was in 25 jaar! Nou als ik de recensies lees...
31 okt 2023 om 16:41 met ogen dan had de vorm de enigste tip gegeven dat het shoarma totaal smakeloos
29 sep 2023 om 13:35 Ik dacht kom.. ik neem eens een biefstuk schotel bij de mannen van Papyrus.... PERFECTO! ***** hoe mals! hoe sappig ! de lekkerste biefstuk die je ooit zal eten. Dikke aanrader ;-D