GRILLRESTAURANT PAPYRUS

GRILLRESTAURANT PAPYRUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 399 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillrestaurant Papyrus. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 8:16 Quick delivery, good food. Seasoned potato slices are really good.
20 mei 2022 om 20:39 Na 1,5 uur gewacht te hebben op onze bestelling was het eten misschien wel warm maar helaas niet te eten. Een van de slechtste plekken om pasta te bestellen. Erg jammer.
2 mei 2022 om 9:09 Grillrestaurant Papyrus... the best there is.
2 mei 2022 om 1:16 Super slechte service. Onduidelijke menu, waardoor we varkensvlees kregen. Restaurant kwam niet met een oplossing. Zal hier iig nooit meer bestellen.
1 mei 2022 om 20:03 The food is consistently good. Delivery is almost always much quicker than the site says. Last order; good spare ribs, shoarma really good, hamburger NICE, they just forgot the potatoslices for one dish. Both dishes had them, I only received one.
9 apr 2022 om 21:49 Beste shoarma van zuidholland!
25 mrt 2022 om 22:51 Eten was goed alleen jammer dat ze geen klok kunnen kijken want ik zei dat het eten 18:45 bezorgd moest worden maar het werd veel later en zonder excuses
4 mrt 2022 om 5:48 Heerlijk.
10 feb 2022 om 19:24 Heerlijk gegeten.
28 jan 2022 om 20:35 Ik wachtte bijna 3 uur echt absurd het restaurant zit 10 minuten van me vandaan echt geen aanrader bah!
9 jan 2022 om 21:03 Helaas een lange aflevertijd met de bijbehorende afkoeling. Eten niet wat besteld was maar wel aardig, jammer dat het zo was afgekoeld. Salade was niet vers, of sla was oud. Beetje een tegenvaller.
26 nov 2021 om 20:16 Was erg lekker maar de sauzen en salade vergeten kwam toen wij het eten bijna op was